• Frågor? Mejla oss på kundservice@vinobar.se
  • Alltid Extra bra priser och Erbjudanden!

Vinutrustning, Vintillbehör & Barutrustning

Vi har de flesta tillbehören för vin, sprit, barutrustning och förvaring. För gastronomen, festen eller för sommelierer samlat på ett och samma ställe.

Välkommen till Vinobar.se

Vinobar.se - Din källa för vin- och sprittillbehör

Välkommen till Vinobar.se

Om du brinner för vin, sprit eller driver en bar, restaurang eller café, är Vinobar.se din ultimata källa för allt som har med fina drycker och bartending att göra. Vår omfattande samling av vinutrustning, vintillbehör, sprittillbehör och barutrustning är designad för att höja din dryckesupplevelse och förbättra atmosfären i din anläggning.

Utforska våra produktkategorier

Vinutrustning

Upptäck en rad professionell vinutrustning för att skämma bort din kärlek till druvan. Från vinöppnare och luftare till vinkonserveringssystem, vi har verktygen du behöver för att njuta av varje klunk.

Vintillbehör

Lyft din vinupplevelse med våra utsökta vintillbehör. Utforska eleganta korkskruvar, vinproppar, karaffer och glas som är designade för att förstärka smakerna och aromerna av dina favoritviner.

Sprit-tillbehör

För dem som uppskattar goda spritdrycker är vår samling av sprit-tillbehör en skattkammare. Bläddra igenom whiskyglas, bourbonkaraffer och andra nödvändigheter för att njuta av komplexiteten i dina sprit.

Barutrustning

Är du bartender eller hemmamixolog? Vinobar.se har dig täckt med barutrustning av professionell kvalitet. Skaka om cocktails, mät ingredienserna noggrant och imponera på dina gäster med dina bartenderkunskaper.

Vinglas

Smutta med stil med vårt urval av vinglas. Från traditionellt glas till modern och unik design, vi erbjuder vinglas för alla tillfällen och sorter.

Whiskyglas

Uppskatta whiskyns nyanser med våra specialtillverkade glas. Rätt glas kan göra stor skillnad i din smakupplevelse.

Vinfat

Lägg till karaktär till ditt utrymme med vinfat. Dessa rustika accenter är inte bara dekorativa utan kan också användas för åldrande sprit eller som unika bord.

Barförkläden

Håll dig städad när du arbetar bakom baren eller i köket med våra högkvalitativa förkläden. De finns i olika stilar och ger både funktionalitet och ett professionellt utseende.

Vinkylar och flaskkylare

Håll ditt vin och sprit vid perfekt temperatur med våra vinkylar och flaskkylare. Perfekt för att servera kylda drycker till dina gäster.

Flaskhållare

Visa dina flaskor med stil med våra flaskhållare och ställ. Visa upp din samling och dekorera ditt hem med en fin flaskhållare.

Cocktailshakers

Bli en mästermixolog med våra cocktailshakers. Skapa signaturdrycker som imponerar på dina kunder eller gäster.

Champagnekylare

Fira med stil med våra champagnekylare och hinkar. Håll din bubbel kyld för den där speciella rostat bröd.

Ishinkar

Få aldrig slut på is för dina drinkar med våra ishinkar och tillbehör. Håll igång festen utan avbrott.

Oavsett om du letar efter vinutrustning och tillbehör för att förbättra din privata vinsamling eller behöver professionell barutrustning till din restaurang, café eller bar, har Vinobar.se det bredaste urvalet av produkter för att tillgodose dina behov. Utforska vår e-butik idag och få ditt behov av vin - och barutrustning uppfyllt till nya höjder!